4-åriga bröllopsdagen firades rejält

Vi firade såklart vår Bröllopsdag ordentligt igår.


Innan middagen satte vi oss i baren och drack skumpa, visserligen har alla eftermiddagar hittills tillbringat på det sättet men gårdagen var ju ändå en speciell dag. Dagen till ära invigde jag min nya klänning från me&i och mina nya ballerina skor från Merell oxå! Både klänningen och skorna var super sköna och snygga. Alltid kul med nya kläder och skor 😉


Igår morse bokade jag vår bröllopsmiddag i den Asiatiska restaurangen på vårt hotell RIU Tequila och sa även att vi firade bröllopsdag. Maken gillar verkligen inte att vara i centrum, men vårt bord utmärkte sig rejält mot alla andras och vi hade en massa ballonger vid vårt bord till Oscars stora glädje. Han var dock trött och hade även ikväll fått äta middag tidigare. Så han åt en tallrik med melon & jordgubbar och somnade sen i vagnen.


Ännu en lugn och stillsam middag för oss med riktigt god mat. Jag som egentligen inte är något sushi fan testade flera olika sorter och för att inte tala om den goda efterrätten, flamberad glass. Det kanske inte ser så gott ut. Men det var det! Perfekt avslut på bröllopsdagen.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *