Disneyland® Paris

Jag drömmer om att åka till Disneyland i Paris med Oscar. Senaste tiden har vi tittat på så många bra Disneyfilmer och framför allt nu när han har varit sjuk titt som tätt. Tänk om han skulle gå träffa Musse Pigg, Mimmi, Långben och alla prinssessor som han pratar om på riktigt, vilken dröm. Snacka om att det är ett ställe för barn – där drömmar blir till verklighet. Parkerna verkar ha mycket att erbjuda, mycket mer än man tror. Så jag tror verkligen det är en dröm för alla barn. Jag hoppas att vi kommer att kunna åka dit inom kort. Såklart skulle ju ni få hänga med 😉

Bild lånad från Ving.

I samma veva skulle man ju även kunna ta sig ett besök i en av Europas vackraste städer Paris. Jag har ”bara” vart i Paris två gånger, men älskar staden och såklart att man kan hitta flera barnvänliga stråk. Perfekt combo med en semester till både Paris och Disneyland® Paris.

Har du besökt Disneyland® Paris? OM vad tyckte du?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jobbade på Disneyland en sommar efter gymnasiet (typ på 1800-talet). Träffade tom Michael Jackson som var och åkte spökhuset där jag jobbade! Det är verkligen ett drömställe för barn men man ska se till att åka när där är så lite folk som möjligt och ha gott om tid. Inte kul att köa timmavis till allting… ska absolut åka med barnen när dom är lite större!

    Kramar

  2. Vi har också pratat om att besöka Disneyland Paris men maken tror att barnen är lite för små fortfarande… så kanske om ett par år 🙂

    Du måste berätta om du ska jobba på vår flygning eller inte när du får ditt schema idag!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *