Mina 4 favorit resmål i Spanien 

1. Torremolinos

En liten mysig turistort på Costa del sol kusten. Här finner du en härlig sandstrand med små mysiga restauranger och hotell. Ett mysigt torg med lite shopping och ett Aqualand – perfekt för barnfamiljer som gillar fart och fläkt.


2. Benemáldena 

Ännu en mysig turistort på Costa del sol kusten där man finner ett roligt tivoli. Här finner du också en härlig strand, hann, bra restauranger och hotell.


3. Benidorm – Costa Blanca 

En ny gammal favorit  på Solkusten – Costa Blanca. Har allt barnfamiljer drömmer om. Europas största vattenpark, ett stort tivoli, djurparker, flera stränder, mysiga restauranger både längs strandpromenaden och i gamla stan. Vi var i Benidorm 4 dagar förra året och hade 4 fantastiska dagar. Hit åker vi gärna igen.


4. Málaga – Costa del Sol

Costa del Sol’s största stad som har allt man kan önska sig. Relativt storstad med väldigt bra utbud av shopping, restauranger och kultur aktiviteter som museer och mycket annat. Ett bra tips är att uppleva staden med cykel. Jag älskar när en stor stad även har en mysig strand och hamn.
Vi älskar verkligen Spanien i vår familj så en Spanien resa i år måste det verkligen bli. Vi har dock ingen Spanien resa inbokad ännu, men förmodligen en weekend i höst.

Har du något favorit resmål i Spanien?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Av dessa har jag varit i Málaga 🙂 Sen har jag varit i La Línea de la Concepción som gränsar till Gibraltar. Och så Teneriffa såklart, ifall spanska platser utanför fastlandet räknas 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *