Härliga resminnen från november

Ännu en månad har flugit förbi. Ordagrant flugig förbi då resorna denna månad har bestått av mestadels flygjobb för mig. Därmed resor utan familjen. Årets näst sista månad. Hur kunde 2017 gå så fort. Men det är verkligen ett år som är fullt av härliga resor må jag säga och några fler hinner det bli innan året är slut. Oktober var en bättre resmånad för familjen och det blir även december.

Paris Night

November började inte med någon resa, men med en härlig kväll med Paris känsla tillsammans med Diana och Atout France. En kväll sent arr glömma och fick mig att längta ännu mer till Paris.

Teneriffa

Jag var på vackra Teneriffa några dagar i jobb och hann även med att utforska Santa Cruz och få lite sol på näsan.

Jul på Liseberg

En av månadens höjdpunkter var såklart Jul på Liseberg eftersom jag fullkomligt älskar julen och allt som hör därtill. En så mysig och upplevelserik dag.

Fuerteventura

En blixtvisit till Fuerteventura på jobb blev det också. Åh jag fick se en magisk solnedgång. Fuerteventura imponerade, blev sugen på att åka tillbaka till ön.

Nordiska Kompaniets Julskyltning

I november är det alltid tradition för oss att besöka Nordiska Kompaniets berömda julskyltning . Den är alltid lika rolig att se och barnen älskar den.

Champagne brunch

Förra helgen blev det lördaglyx med en av mina bästa vänninor iform av en fantastiskt god Champagne brunch. Sånt vill jag göra mer av nästa år. Luncher är underskattade. Som trött och sliten småbarnsmorsa, går jag heller och äter en champagnelunch än en sen middag… då finns risken att jag somnar!

Julstök

Förra helgen började vi julstöka och äldsta sonen gjorde två fina pepparkakshus, medan jag pysslade i hemmet med att plocka fram adventsljusstakarna.

Tack november för en härlig månad (trots lite sjukdomar). Nu ser vi fram emot vår nästa resa till Dubai, julfirande i Dalarna, lite skidåkning och en och annan jobbresa för mig!

Har du haft en bra resmånad i november?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Oj vad du hunnit med! Vi har inte rest alls under hela november. Nästan så det känns konstigt 😉 Lite skönt med respaus först, men nu börjar vi bli sugna på att resa igen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.