VAB-dag igen, men med massa gott från Biofood

Igår fick Oscar feber igen och var lite hängig… Så imorse gick vi faktiskt till doktorn igen, då vi fick det rådet eftersom han var sjuk förra veckan. Men inga större fel på honom alls tack o lov. Bara en ”vanlig förskylning”. Skönt, men jag blir så himla orolig speciellt när vi ska ut och resa snart. . .


Vi har haft en relativ lugn dag hemma och myst med massa godsaker från Biofood. Tur att mamman hade beställt både nytt the ,  grymt god ny choklad från seed&been, kakor och marmelad som jag kunde unna mig i soffan denna dagen. Vi har hunnit med både Bilar 1 & 2, Madicken och Barnkanalen. Rätt mysigt ändå måste jag säga!  Hur tillbringar du dina VAB-dagar?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Det brukar bli framför Barnkanalen eller möjligen att Melvin vill sitta framför ipaden och kolla på gamla tv-program på SVT play. Rätt så slappt. Ibland när han börjar bli piggare så går vi en sväng för att se om han har orken… ibland behöver han komma ut också när det blir för mycket spring i benen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *