Go By Bus!

Nu har vi lämnat Dalarna bakom oss och denna lilla mini weekend börjar lida mot sitt slut….


Vi hade många som ville säga adjö till oss innan vi hoppade på bussen. Oscars mormor, morfar, gammelmormor och mina kusiner Madde och Sofie var där och vinkade av oss. Alltid lika tråkigt att åka hem till Sthlm när vi har haft det så himla skönt och mysigt hemma i Dalarna.


Nu sitter vi på bussen och lille skrutt sover äntligen så sött. Först har jag kämpat för att hålla honom vaken till 13,30 för att bussresan förhoppningsvis ska bli lugn och sen fick jag kämpa nästan 30 min för att han skulle somna 😉 Dock kollade vi på ”Alla vi barn i Bullerbyn” en stund och sen slocknade han!

Så nu åker vi Go By Bus tillbaka till Stockholm. Oscars pappa åkte hem redan i lördags för hans mission i helgen var att renovera vår balkong, måla om och lägga nytt golv så vi hoppas att det är klart när vi kommer hem! Enklast och lugnast för honom att göra det utan oss 😉


Jag visste inte att det fanns Safety Onboard kort på bussar, men det finns det! Lika noga som på flygplan!

Återkommer hur bussresan går! Kanske inte det säkraste direkt att Oscar ligger ner på ett säte …… !

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *