Castello ostbricka till en myskväll!

Igår kom vi ju upp väldigt sent till Dalarna eller klockan var nog efter 21, så det passade exemplariskt med en ostbricka med olika ljuvliga Castello alpostar som fredagsmyz!


Rostade nötter med honung, päron, ostar och vin tycker jag är en perfekt middag när det blir sent eller som en dessert. Vill du ha förslag på några olika trevliga ostbrickor?! Jag älskar verkligen olika ostar och äter det mer än gärna tillsammans med ett glas vin för att lyxa till det lite extra 😉 Oscar älskar oxå ostar och äter gärna olika ostar med kex när vi äter det när han är vaken, men såklart inte de starkare ostarna eller mest lagrade.

Spana också in

1 kommentar

  1. men guuud va gott !! Jag är sååå avis på er som fick hem dom där ! Jag ÄLSKAR ost 🙂

    Självklart kommer det mer bilder, men det är lite samma här – Fullt upp, dessutom måste jag ju göra om bilderna från raw till jpeg för att ens kunna se dem och utan kunskapen tar det lite tid 😉
    [ att jag sedan har lovat C att han ska slippa vara med på bild gör inte saken enklare… ] 😉

    Guuud va skönt med resor på G !! Visst, jag saknar inte själva flygresan till thailand, men åhhh va jag skulle vilja åka på en lite kortare trip med bara C !!

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *