Bye bye Teneriffa

Lämnade ett underbart och soligt Teneriffa vid lunch tid idag och önskade så att jag fick vara kvar. Skämt å sido, nu är det härligt att ha landat på svensk mark igen och på väg hem till mina killar för ett par lediga dagar hemma innan det bär av till Kanarieholmarna igen till helgen 🙂


Än en gång så är ju Teneriffa underbart. Det står mig varmt om hjärtat eftersom jag har bott här under 1 år, fast för 11 år sen… Klimatet är ju perfekt för barn och skönt att slippa jetlag och oftast är ju maten nästan som hemma och passar de flesta barn. Ja, Teneriffa levererar verkligen till en härlig semester! Slutet av januari är en perfekt tid att resa dit. Jag var ju där sist i slutet av oktober, början av november samt början av december och alla tre gångerna som jag var där var det sådär väder. Varmt men inte mkt sol. Men jag har ju ofta otur med vädret oxå 😉

Men i och för sig allt är bättre än snö och slask…..

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åå Teneriffa är min favorit av Kanarieöarna. Tur att vi snart åker dit 🙂 Och hoppas vi är friska då. En vecka (!) har ena dottern varit hemma från skolan med feber och nu väntar ju VABruari …
    Har ni bokat sommaresan än?
    Må så gott och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.