Sunwing Resort & SPA Side West Beach

Nu närmar det sig vår semester till Turkiet och Sunwing Resort & SPA West Beach. Åh vad vi längtar. I veckan dök det upp ett mail i inboxen att vi bara hade 19 dagar kvar till avresa och det låter så nära och nu är det ju ännu mindre dagar kvar….

Det finns ju både barnpool och babypool, har precis läst på lite mer om poolområdet på hotellet. Det känns viktigt då Oscar verkligen älskar att bada i pool. Stranden ligger ju oxå jätte nära, så det är klart att vi kommer att gå dit varje dag oxå. Men jag tror faktiskt vi kommer köra på våra invanda rutiner med poolhäng på förmiddagarna och strandhäng på eftermiddagarna!

Pool, Sunwing Resort Side West Beach

Bild lånad från Ving.

Vi har ju vart i Side flera gånger och vi älskar ju verkligen Side. Det känns lite lugnare än Alanya och lite mindre och barnvänligare. Jag jobbade ju i Alanya sommaren 2002 som reseledare och gillade oxå Alanya, men minns hur jobbigt det var med trafiken där.

Snart får ni hänga med oss till Turkiet 🙂

Vad föredrar du poolen eller stranden? Å varför?

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Ligger gärna på stranden å solar. Badar även gärna i havet men avskyr verkligen att klippa upp ur havet å gå tillbaka till solstolen. För mycket sand som fastnar – lyxproblem. Borde komma på ngn begåvad uppfinning för att slippa det. Så efter detta långa utlägg blir det nog poolen som vinner iaf.

  2. Älskar också Side. Vi åker om 30 dagar men skall bo på Sungarden Side Resort. Var där förra året och det var jättebra. Jag gillar både stranden och poolområdet (om det är ett fint poolområde). Skönt att variera sig lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *