Grekland med barn :)

Att resa till Grekland med barn är ju helt fantastiskt 🙂 Grekland har ju så många härliga öar att erbjuda och jag tänkte i de kommande dagarna ha ett litet ”Grekland Special” och tipsa om några av de grekiska öarna som jag har besökt och skulle rekommendera att resa till med barn 🙂

Något som jag hemskt gärna skulle vilja göra i framtiden och har funderat på länge är att öluffa i Grekland 🙂 Eftersom det är så otroligt vackert i Grekland och det finns så himla många öar att välja mellan 🙂 Att öluffa med barn kan jag tänka mig krävs ju en hel del planering och tålamod såklart 😉 Min Man han älskar ju att checka in på ett resort och hänga där hela semestern som ni kanske har förstått, så jag vet bara inte HUR och OM jag skulle kunna övertala honom ?! 😉

Är det någon av er som har öluffat med barn i Grekland? OM hur var det? Tips mottages ju såklart tacksamt 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *