ICA MAXI’s vår & sommar inspiration

Som ni såg var gårdagen som att ta ett steg från kyligaste vintern in till varmaste sommaren på bara några kliv….


Woow vilken härlig sommarkänsla ICA Maxi bjöd på igår. Någon kanske blir sugen på husvagnssemester till sommaren redan nu? Ett otroligt brett sortiment med sommarprylar inför sommarens behov dyker upp på ICA Maxi till våren.


Allt ifrån en pastell färgad bärbar grill som är enkelt att ha med på picknicken och resan till en läcker liten frysbox att ha med på stranden med massa smaskigheter i under semesterns lata dagar. Å perfekta badleksaker åt barnen liksom badkläder att ha på stranden.


Å jag fick även drömma mig ner till landet och västkusten för en stund med denna härliga vy. Så mycket fina saker som skulle passa fint in på vårt landställe på Västkusten – sommar semestern är då inte så långt bort om 6 månader är vi där.


Det var inte bara jag som drömde mig bort till sommarn, semestern och lata dagar av all den härliga inspirationen ICA Maxi bjöd på. Med mig hade jag oxå Diana, Jenny & söta Ella till den goda somriga grillbuffen som det bjöds på!


Medan vi avnjöt god mat fick vi höra Victorias från Zetas trädgårdar historia och hur man får gröna fingrar, eller rättare sagt det ska börja i tid. Med andra ord ska Oscar få lära dig allt om trädgårdar vid farmors och mormor hus i sommar – så kanske han får gröna fingrar 😉


Längtat du till sommaren? Har du vart på husvagnssemester någon gång?

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh, så himla kul med olika pressvisningar m.m. – skulle vilja se mer sånt i Göteborg, eller iallafall komma på hur man skall bli inbjuden till dem. 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *