Sleepless in Thailand

Det här med jetlag och sömn är inte alltid så lätt… Innan vi hade kommit till hotellet imorse så insåg jag att jag hade vart vaken i nästan 1 dygn…. Det är ju verkligen inte hälsosamt… Men jag försökte verkligen sova så länge jag kunde igår, eftersom jag skulle jobba hela natten men vaknade ändå vid 9…

När jag kom till mitt rum kunde jag verkligen inte sova och sen att det var klar blå himmel och sol och klockan var nästan 14 thailändsk tid gjorde ju såklart att poolen lockade….! Testade att sova där, men det gick inte. Låg där ett par timmar och njöt sen tillbaka till rummet, men kunde inte sova… Så då fick det bli en promenad längs stranden, en chicken casewnut till middag och sen checkade jag in på Vayo för 1h fotvård och 1h ryggmassage. Nu känner jag mig äntligen avslappnad och hoppas kunna sova gott hela natten!


Tänk på det när ni reser med barn, de har ju oftast ännu svårare att ställa om sig med tider! Tidsskillnader….

Psst… Imorn är en ”special day” och flera spännande saker is coming up på bloggen i helgen 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *