Gratis böcker till er nästa resa!

Vet ni om att man får gratis böcker när man köper Happy Meal på Mc Donalds just nu?


Förra fredagen var vi hela familjen på Mc Donalds och åt en tidig middag. Både Oscar och jag tog en varsin Happy Meal, så han fick båda böckerna! Jätte fina och bra böcker var det! Vi har läst båda böckerna flera gånger i veckan. Böcker tycker jag nog att man aldrig kan få för många av. Framför allt om man läser för sitt barn varje dag så är det ju jätte roligt med nya böcker. Varje fredag nu i 4v. Alltså 3v till så erbjuder de två nya böcker. Så med andra ord är det dax igen ihelgen för ett Mc Donalds besök. Så jag tänkte Oscar & hans mormor skulle få äran i helgen medan jag jobbar!


Vi hade riktigt skoj på Mc Donalds förra helgen. Nu äntligen gillar Oscar hamburgare oxå, så tro mig eller ej men han åt en hel cheeseburgare. Så nu blir det en riktig måltid när vi går dit. Innan satt han oftast bara och doppade pommes i ketchup. Sen satt han och matade mig med glass, Mc Flurry, som han själv inte gillade! Hur gott som helst, men min son älskar isglass!

Gillar era barn Mc Donalds? Jag gissar att de flesta barn gillar böcker i alla fall och det är ju som jag tidigare bloggat om perfekt att ha med sig på resan. Såväl buss, tåg, bil eller flyg 😉

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *