Bilar på turné i helgen

Visste ni att Bilar är på turné denna helgen och nästa helg? I helgen kan era barn få chansen att träffa Blixten Mc Queen i Göteborg i helgen och i Stockholm nästa helg, närmare bestämt på Coop Forum i Bromma. Oscar skulle nog bli överlycklig om vi åkte dit. Vi får se om vi kanske gör det nästa fredag.


Här hemma är Bilar minst sagt populära! Jag tror att jag kan alla tre Bilar filmer nästan utantill vid det här laget! Jag trodde ju tidigare att det fanns fler Bilar filmer, så jag kände mig så dum när jag gick till en filmaffär och frågade efter Bilar 3…. Hihi… Så nu hoppas jag att det kommer ut en ny Bilar film snart?! Perfekt att ha med Bilar filmer och spela i en Mini Dvd när man är ute och reser, eller hur?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Roligt, då måste vi testa och se vad Lukas tycker om Blixten då han är I göteborg:)

    Jag jobbade som Förskollärare innan mammaledigheten, har även varit anställd på ett företag där man varje morgon får olika uppdrag i skolans värld!.. Jag vill göra något nytt nu!

    Flygvärdinna låter himla skoj, det har jag funderat på. Men om man behöver vara borta hemifrån över natten ofta blir det svårt med Johans arbetstider. Finns det flygvärdinnejobb där man kan komma hem varje dag?=)

    tack för tipset om Blixten!
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *