Spaniairs konkurs

Idag lider jag med mina vänner som jobbade på Spanair då de har gått i konkurs idag 🙁 De har jobbat på Spanair och bott i Spanien i över 10 år. . .  så det är verkligen ingen rolig sitaution…idag går mina tankar till er vänner!

Då jag själv har varit med om en konkurs när jag jobbade på Sterling för ca 3, 5 år sedan så vet jag hur hemskt det är när man blir av med jobbet bara över en natt så där. . .  och dessutom utan förvarning. . . så himla tragiskt….

Det jag även vill säga med detta är att när man reser med barn ska man nog även vara uppmärksam på vart och med vilket resebolag / flygbolag som man bokar sin resa med, OM någon skulle hända så man ev kan få sina pengar tillbaka eller om försäkringar täcker. Nu ska man ju inte utgå från att en sån saker händer, men var uppmärksam om sådana saker om ni bokar er resa med något mindre reseföretag / flygbolag!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *