me & i modevisning

Idag hade me&i en modevisning och presentation av sin nya höstkollektion. Eftersom jag är en av flera utvalda bloggvänner till me&i så fick vi vara med på modevisningen och visa upp deras fina kläder.


Jag fick gå i den här super fina svarta klänningen och vinröda koftan medan Jenny matchade mig med sina byxor och en fin tröja. De har verkligen en super fin damkollektion och sköna klänningar! Mer får ni se!


Jag kände mig rätt ovan på ”catwalken” men trevligt var det och jag gillade verkligen den snygga klänningen.


Vi är hela 11 me&i bloggvänner och här är skaran som kunde vara med idag. Flera hade med sig sina söta barn, men eftersom jag skulle iväg och flyga direkt efter fick Oscar vara på förskolan.


Många härliga bloggvänner var där bl.a. Diana, Jenny, Annika, Matilda och Fnulan och nu får jag ju äran att lära känna ännu fler härliga människor.


Loppi höll i eventet och bjöd på riktigt god lunch. Efteråt passade jag på att spana in alla fina barnkläder och det är verkligen många must have till Oscar. De kommer såklart dyka upp på bloggen inom kort oxå.

Gillar du me&i’s kläder?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *