Resinspiration!

Förra veckan dök det här inspirerande magasinet ner i brevinkastet från Ving;


Nätet i alla ära där kan man snabbt leta vad man vill… Men jag älskar ändå att läsa tidningar / magasin och inspireras av härliga bilder och läsa beskrivande texter. Å vad jag blev ännu ner sugen på Karibien nu. Aruba är ju en av mina favorit öar – verkligen en paradis ö! Å resa med barn dit är inga problem, det fanns ett inspirerande repotage om det i tidningen. Så spring förbi Ving butiken om du kan och hämta ett magasin eller beställ hem det. Jag fullkommligt älskar att läsa restidningar och gärna i pappersform! 

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag måste bara fråga… jag har ju frågat dig förut ang kryssningar och barn.. och svaret jag fick va bra. Men glömde fråga vad gör man när barnen ska sova? Mina båda barn tex, somnar 19:00-07:00 vanligtvis. Det är ju inte direkt skoj att sitta i en hytt utan att ha nått att göra från 19:00-20:00. Tips? Kanske inte är någon ide att åka med barnen eller hur? Hur gör ni?
    Tacksam för svar gumman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *