Överaska familjen med en resa. . .

. . . på tisdag är det ju Alla Hjärtans Dag och kanske ett ypperligt tillfälle att överaska familjen med en resa till våren eller sommaren? Många bra erbjudanden finns det att välja mellan både påskREA när barnen kanske har påsklov eller varför inte en helg i någon mysig storstad i vår eller kanske behöver mamman & pappan komma iväg på en semester på tu man hand utan barnen?

Vi reser ju i stort sett bara tillsammans med vår lilla familj. Jag tycker det är så himla mysigt och viktigt att vara tillsammans allihopa, man får så himla mycket kvalitéts tid när man är på semester tillsammans och slipper alla måsten man kanske har hemma. .  .

Det kan ju kanske oxå bero på att jag reser en hel del i jobbet och är borta en del från familjen och får en del egentid då, trots att det är jobb!

 

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *