Vincent-sandaler!

Ett av mina bästa köp till Oscar i våras är hans Vincent sandaler. De köpte jag redan i maj innan vår Turkiet resa, så han kunde ha de på semestern och sen har de verkligen varit väl använda hela sommaren och nu är det perfekta att packa med sig till Turkiet igen!


Sandalerna sitter även väldigt bra på foten och han kan både gå och springa bra i dem. Å sen kan han även sätta på och ta av sig dem själv, perfekt med kardborreband. Jag köpte dessa i storlek 25 och hoppas även han kan ha de på vinterns resa. Jag har hört att barns fötter växer oftast mer under våren och sommaren?!

Vincent shoestore har mycket fina skor att välja mellan och jag sitter nu även och kollar på lite höst och vinter skor åt honom. Dax att inhandla det snart, men först ska vi förlänga sommaren lite innan vi välkomnar hösten 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *