Fotboll för 4-åringar

Jag har letat och letat efter fotboll för 4-åringar, men har inte hittat något. Men för ett par veckor sedan kontaktade jag Karlbergs BK och frågade om O fick börja träna med 2009;orna och det var inga problem. Nära och bra för oss till stadshagens IP oxå.

20140902-221307.jpg

Så idag var första träningen och den gillades starkt av O. Måste säga att jag beundrade tränarna som var så himla duktiga och välorganiserade.

Nästan 30 knattar och träningen som var 1h var verkligen super bra. Lekar kombinerat med fotbollsspel och andra övningar. De var indelade i tre mindre grupper oxå med varsin tränare. Så fotbollen gillar O mycket och längtar redan till nästa tisdag när det är dags igen.

Å jag har gått och blivit ”Fotbollsmorsa”. Stolt mamma!

Håller dina barn på med någon idrott?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vad roligt att ni hittade en klubb! Kommer ihåg att du efterfrågade det för ett tag sedan.
    Vi är en riktigt aktiv familj, dottern på år tränar truppgymnastik, trampolin och dans. Totalt är det 7 timmars träning i veckan.
    Sonen på 6 år tränar gymnastik, trampolin, precis börjat på dans (hiphop breaking) och så blev det fotboll också. Någon klasskompis på varje träning, så det känns väldigt skönt för då kan man kanske varva lite med att lämna/hämta.
    Själv är jag ledare för dotterns truppgymnastik och sonens gymnastik, min man är ibland med son ledare för trampolinträningen. Jätte kul att vara lite delaktig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *