Antalya Flygplats med barn

Antalya Flygplats är ganska stor och fräsch flygplats till skillnad från vissa andra charter destinationers flygplatser. Jag minns när vi var på Rhodos 2 ggr i höstas…den flygplatsen var väl så där….


En skymt av vår son som springer av sig innan flygresan hem till kalla Sverige. Som ni förstår måste man ha väldigt god kondition för att hinna ikapp honom, vi skämtar ofta om att han kommer att bli en sprinter löpare 😉 Med andra ord stort utrymme för att springa av sig innan det är dax för avfärd.


Oscar passade även på att ”jobba lite extra” i taxfreen innan vi åkte hem 😉 Skämt å sido…när vi gick runt där höll han ju nästan på att riva stället, så han fick hjäpa till och packa upp varor vilket han tyckte var jätte kul 🙂 Vad roligt det är när man träffar serviceminded människor!!!


Spana in flygplanen var såklart bland det roligaste. Spännande att se alla lampor som blinkade på flygplanen oxå.


Ti llslut varvade han ner med lite bokläsnining innan han total deckade i våra knän. Då var ju kl runt 23 lokal tid och flyget skulle gå 23:50. Så det var verkligen övertid för honom.


Sen sov han mer eller mindre när vi bar ombord honom och vaknade upp på Arlanda…..så han var med andra ord riktigt trött!

Antalya Flygplats hade många caféer att välja mellan om man ville äta och även enklare mat ställen bland annat Burger King om man skulle vara hungrig. En hel del affärer fanns det oxå att gå i och nån liten leksaks affär. Jag blandade även Oscars välling där. Jag hade med mig pulver i en välling flaska eftersom man inte får ta med sig vätska genom säkerhetskontrollen, så jag bad om hälften varmt vatten och köpte även en flaska vatten och gjorde i ordning hans välling. Jag orkade inte chansa ta med en välling flarra OM jag skulle behöva hålla ut det, så mkt bättre att fylla hans välling flarror med välling pulver.

Nån som åker till Turkiet snart?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *