Parken Zoo

Det finns ju massor av roliga aktiviteter att göra med barnen i Sverige och nåt som ni inte får missa är ju Parken Zoo i Eskilstuna. Här finns massor av djur ifrån olika världsdelar, bland annat sumatratigern och en massa andra spännande djur.

Grön anakondaGalapagossköldpadda

Bilder lånade av Parken Zoo.

Parken Zoo har inte bara djur utan även en nöjespark med massor av roliga åkattraktioner 😉

Jag var ganska mycket i Parken Zoo för typ 8-9 år sen när jag pluggade på Högskolan i Eskilstuna & Västerås och minns att jag gillade Parken Zoo mycket och tänkte hit ska jag åka när jag får barn. Å nu är ju Oscar snart 2 år och jag gissar att han kommer att gilla Parken Zoo mycket, så det blir definitivt en tur hit i sommar. Eskilstuna ligger ju bara ca 1,5h ifrån Stockholm oxå, så det blir en lagom dagsutflykt.

Har du planer på att besöka Parken Zoo i sommar? Eller vad har du för planer för sommaren?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *