Hertz – Sommar event

Ikväll har jag vart iväg på ett trevligt sommarevent med Hertz.


Som vanligt bjöds det på god mat & dryck, vilket alltid är trevligt.


Jag gillar egentligen inte öl och dricker nästan aldrig det, men är det någon öl som jag gärna dricker så är det verkligen en kall Corona med lime – det känns både extra lyxigt och gott 😉


Jag hade mycket trevligt sällskap av dessa sköna bönor; Jessica & Helena!


Temat för dagens event var vad lyssnar du på i bilen?! Å ja vad lyssnar ni på i bilen? Jag lyssnar gärna på radio eller någon bra House skiva, men när vi åker bil med Oscar och han är vaken blir det främst någon barnskiva om han inte kollar på film eller roar sig på annat sätt. Detta tror jag var det sista eventet på länge – verkar som sommaren har kommit? Å är här för att stanna? Eller vad tror ni ?!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *