Alfonshotellet blir "större" i sommar ;)

Ni minns väl vår vistelse på Alfonshotellet för några veckor sen när Oscar verkligen var i heaven och hade ett toppen dygn med Alfons? Ni kan läsa mer om vårt dygn på Alfons hotellet bland Sverige resmål.


Fredagen den 8/6 växer  Alfons lekland och blir ännu större. Det blir den traditionella lekhörnan, bandyrink, fotbollsspel, biograf och annat smått och gott för alla som vill leka. Alfons finns även där hela sommaren fram till den 6/8. Så ett hett tips för er alla småbarnsfamiljer är verkligen att besöka Alfonshotellet.

En av mina närmasta vänner från Dalarna läste om mina blogginlägg och hur kul Oscar hade haft det, så hon tog tåget ner från Borlänge en helg bara för att hennes två barn skulle få ha en rolig helg och de älskade det. Hon sa efteråt, aldrig mer att jag bor på ett design hotell mitt inne i city när det finns såhär barnvänliga hotell 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *