Bra reserbjudanden till Mexico med barn :)

Ni har väl inte missat att Ving har fantastiska rabatter till Mexico just NU?!

Att resa med barn till Mexico skrev jag ett inlägg om tidigare. Jag älskar verkligen Mexico och var där en kort sväng senast i februari och det gav ju verkligen bara mer smak… Kritvita sandstränder med vajande palmer i ett turkos klart vatten, tänker er själva att ligga där i vatten brynet och barnen sitter bredvid och bygger sandslott…………….. Åh vad jag vill dit NU 🙂

För dryga 50 000 kr kan man faktiskt komma till Mexico med DIREKT flyg på dryga 11 h, lyxigt hotell och all inklusive – en familj på 2 vuxna och 2 barn i TVÅ veckor. Det är väl inte fy skam direkt….??? Fantastiskt bra pris måste jag säga…. Skulle man välja ett reguljär flyg kan jag tänka mig att man får betala närmare 10 000 kr per flygbiljett och då ingår ju inte direkt ett 4 stjärnigt hotell eller mat & dryck heller. Allt är ju relativt, men jag tycker priset var grymt bra! 😉 Passa på nu om du är sugen på Mexico i vinter.

Antingen kan man resa till Sandos Caracol Eco Resort & Spa eller Grand Palladium Colonial White Sand Resort & Spa som verkar vara mest prisvärt, vill man lyxa till det ännu mer så finns det såklart en rad andra barnvänliga och trevliga hotell i Mexico oxå!

Mexico, Cancún 2012

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *