Fredagsmyz :)

Det bästa på hela veckan är ju verkligen fredagsmyz 🙂 Å fredagsmyz hela familjen är det faktiskt inte så ofta vår familj har, det känns som så himla länge sen sist… Men tror faktiskt det bara var 2v sen sist när jag tänker efter?! Dock var det mycket längre sen innan jag har ju jobbat så otroligt mycket helger och vi har vart i Thailand! Så idag känns det bara extra mysigt på nåt sätt!


Fredagsmyszför oss betyder massa gott snacks i soffan och nåt gott i glaset för oss alla! För Oscars del är favoriten popcorn och idag fick han faktiskt lite cola oxå….! Å sen brukar det vara Pippi på TVn 😉 Till fredagsmyzet hör faktiskt oxå tvättstugan, tro det eller ej men det är ett rent nöje 😉 Jag gillar verkligen att tvätta och Oscar oxå, han älskar att springa med mig i tvättstugan och sortera tvätten och kolla på när tvättmaskinerna snurrar. Jag tycker det är perfekt att tvätta när hela familjen är hemma, så vi oxå kan hjälpas åt. I veckorna har vi ofta en hel del aktiviteter på kvällarna, tränar, events och ibland playdates som blir sena osv…så fredagskvällar när vi e hemma tillsammans e perfekt för att tvätta 🙂


Jag har även lagat jätte god middag ikväll. Vi fick hem en matkasse ifrån MatHem i veckan som jag har haft turen att vinna hos söta  Miss Agda med fem olika middagar och en dag var det Fiskspett. Det har jag aldrig lagat och det var ju så himla enkelt och GOTT, istället för potatis sallad så kokade jag broccoli och så hade vi aioli till. Jag älskar verkligen mat, men har tappat inspirationen lite, så jag behövde verkligen få en kick iform av att få hem en massa mat och recept då har jag ju inga ursäkter att jag inte kan laga maten när den redan finns i kylskåpet 😉 Nu har  jag massor av annan god mat kvar i kylskået så imorn blir det ev Phad Thai med biff som oxå fanns med på menyn, ska bli spännande att laga! Grymt enkelt, smart och got med en matkasse!

Hur har ni fredagsmys? Vad är viktigt för er när det gäller fredagsmys? Gillar ni att laga mat?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Kul att maten smakade! Jag håller med om att det är härligt att få lite inspiration och recept som någon annan har valt åt en!
    Ps: Svarade dig på min blogg!

  2. Dagens fredagsmys spenderas på sösakuten. Lilleman har troligen åkt på samma skit som för bara ett par veckor sen. 8 timmars väntetid innan vi får träffa doktorn är dock lätt bittert. Normala fredagar jobbar jag oftast så jag får väl va glad över att vi iaf sitter här alla tre å har vårt eget fredagsmys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *