Happy Valentine :)

Jag vill önskar er alla en härlig och kärleksfull Alla Hjärtans Dag idag med den här härliga bilden;

Jag firade Alla Hjärtans dag 2009 i Thailand och tog denna finna bild då. Idag firar jag Alla hjärtans Dag upp i det blå eller i tuben som jag brukar säga det! En instängd dag med massa jobb med andra ord 😉

Hur firar ni Alla Hjärtans Dag? Jag älskar att fira olika högtider / dagar och tar alla tillfällen i akt i att fira 😉 Så jag & maken och lille Oscar får fira på nåt mysigt sätt tillsammans på onsd eller torsd kväll istället. Såklart ska både maken och Skruttizen få någon liten present av mig och något gott att äta och dricka 🙂 Kanske kan vi ha en mysig kväll och planera en ny resa tillsammans!!!

 

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *