Enkel och gott middagstips

Jag tänkte tipsa er om ett enkelt och gott middagstips som vi har gjort nu två helger i rad. De flesta barn gillar väl pizza och köp pizza kanske inte alltid är den nyttigaste varianten?!


Men Santa Marias Tortilla bröd är både goda och du gör din pizza på knappa 15 min själv hemma. Lägg upp två bottnar på en plåt och sen på med lite pizza sås och den fyllningen du gillar. Här kan man ju ev ha olika fyllningar beroende på vad man gillar. Jag slängde ihop två snabba pizzor på ett killevipp i fredagskväll.


Bara ett litet tips till stressiga småbarnsföräldrar som kanske inte alltid hinner med att laga mat, så går detta väldigt snabbt, blir gott och jag gissar det är populärt hos de flesta barn?! Varför inte testa göra det till helgens myskvällar?

Brukar du göra pizza ofta?

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *