Event é alltid kul :)

När jag inte flyger, reser, tränar eller är med familjen så passar jag på att gå på lite event oxå. Det är alltid skoj och jag har många vänner som ställer till med event så det är alltid kul när jag blir inbjuden och har möjligheten att kunna gå.

Igår var det min vän Emma-Lou som hade ordnat ett  mycket trevligt event på en skönhetssalong som jag var på!

Det är alltid skoj att mingla och lära känna nya människor.

Emma-Lou  är grym på att laga mat och hade även fixat gott tilltugg till eventet.

Igår blev det inge sent för jag var så himla trött efter nattens dåliga sömn, så jag gick hem tidigt. Men som sagt alltid skoj å träffa nya människor 🙂

Med oss hem fick vi oxå en trevlig goodiebag med massor av trevliga skönhets prylar! Det är alltid skoj!

Alla bilderna ovan är lånade ifrån Emma-Lou!

Spana också in

4 kommentarer

  1. Maken har jour på jobbet så jag kan inte komma hemifrån förrän 15.30. Men du kommer väl på middagen på Mammablogg Galan? I såfall tar jag med mig formen dit. Jag fick den gratis, så du behöver definitivt inte betala för den! 🙂

  2. Maken har jour på jobbet så jag kan inte komma hemifrån förrän 15.30. Men du kommer väl på middagen på Mammablogg Galan? I såfall tar jag med mig formen dit. Jag fick den gratis, så du behöver definitivt inte betala för den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *