Bussresan!

2,5 h bussresan idag gick utomordentligt bra 🙂 Över förväntan måste jag säga! Jag var lite nervös att han inte skulle sova så länge, dels halv sittande / halv liggande på bussen och sen med nya konstiga ljud och bussen stannade ju på flera ställen osv. Men det gick med andra ord riktigt bra!


Han sov 1h och 40 min så vid 15,40 fick jag väcka honom dels för jag tänkte han får inte sova längre och dels för att han skulle hinna morna till sig och kunna gå av och gå själv då jag hade två stora väskor att ta själv till parkeringen!


Men det var inga problem, han var super glad att åka buss!!!

Riktigt bra att tima hans sovtid OCH ha med hans lilla DVD och kolla på film!

Numera reser vi nog aldrig utan hans DVD 😉

Så buss kommer det nog absolut att bli flera gånger! All mellis som jag hade med hann vi inte ens äta upp 😉

Vi åkte mycket buss till Dalarna när Oscar var bebis, men sist var nog när han var 9 mån tror jag… Då var det riktigt enkelt då div han nästan alltid i sitt babyskydd!

Spana också in

1 kommentar

 1. Hej!
  Ludvig älskar att åka buss men vi har aldrig åkt så länge. Kul att ni varit i Söderbärke! Hoppas att ni haft mysigt under helgen!
  Haha! 🙂 Det var faktiskt inte bebisen jag syftade på när jag skrev att det inte blir några resor på läääänge. Det handlar mer om att vi bara lever på en inkomst vilket gör det tufft att resa någonstans. Som egen företagare drar man inte in så mycket stålar första åren så vi försöker klara oss med nöd och näppe på min sambos lön. Att åka på utlandsresor får knappast plats i budgeten och lär inte göra än på ett tag. Men jag längtar som en tok efter att kunna få resa! Tur att vi har vår ö att åka till och koppla av iaf! 🙂
  Bebisen är beräknad i slutet på Oktober men jag födde ju drygt två veckor tidigare sist så aknske mitten på oktober då! 😉 Blir RUL i början på Juni, då vet vi mer noga!
  Ni då? Syskon på gång? 😉

  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *