En regning weekend i Dalarna 

Vi hade sett fram emot en solig helg i Dalarna och hade hoppats på att kunna vara ute mycket och njuta av den vackra hösten. 


Men tyvärr har regnet öst ner mer eller mindre hela helgen. Jag tog en promenad genom byn i Söderbärke igår med lilla L i barnvagnen, men vi blev nästan dyblöta… 

4-rätterslunch 


Det blev desto mer mysigt inomhus istället. Vi hälsade på barnens gammelfarmor som bjöd på en 4(!) – rätterslunch. Ja, hon skämmer alltid bort oss. 

Go-Cart i Grängesberg 


Vi var med barnens morfar och åkte go-cart i Grängesberg. Det har nu blivit en tradition och sonen fullkomligt älskar det. 

Minidisco 

Vi hälsade på min kusin och barnens tremänningar som bjöd på minidisco med både discokula och dans till lilla L’s favoriter Lollo & Bernie. 

Fira Gammel-mormor 

Vi köpte med oss en smörgåstårta hem för att fira barnens gammelmormor som snart fyller år på lördagskvällen. 

Solen kom till slut 


Vi fick i alla fall en helt magisk avslutning på lördagskvällen. Solen kom fram och det blev galet vackert. Detta är utsikten från min mamma där vi bor när vi är hemma i Dalarna. 

Mysiga mornar framför brasan 

På mornar har vi myst framför brasan med barnens mormor. Man märker hur bra barnen trivs hos mormor. Synd bara att hon bor så långt ifrån oss… 

Ännu en helg är till ända. Helgerna går alldeles för fort tyvärr… 

Nu ska vi hålla oss hemma några dagar för jobb och skola innan det bär av på en mysig weekend igen. Ni hänger väl med?! 

Har du gjort något mysigt i helgen? 


Spana också in

3 kommentarer

  1. Åh det är faktiskt något att vara tacksam för, tänk vad många som ständigt är sjuka, hemma, vabbar, eller har värre sjukdomar. Stor kram finaste du, hoppas ni förblir friska och krya nu för en lååång period 😀
    KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.