Easy-Travel

Det är så skönt när man reser till ett Sunwing Resort Hotell får då får man ALLTID ha med sig 10 kg extra bagage vikt 🙂 Hur bra är inte det då?! Man slipper med andra ord tänka på att man inte packar för mkt och ev måste ta bort vissa saker. Charter flygbolag brukar faktiskt vara väldigt HÅRDA på incheckat bagage och man får annars betala övervikt, vilket kanske inte är så roligt. . .

Jag minns när vi reste hem ifrån Rhodos i höstas, då var de stenhårda på Rhodos flygplats, då vi hade lite övervikt och vi skulle få lov att betala . . . men sen pratade jag bort det… MEN det är alltså väldigt vanligt att man kan få betala övervikt när man reser på charter….

Denna gången har vi faktiskt TRE resväskor med oss!!! Maken har dock valt att packa i en egen väska, men annars har jag mixat mina och Oscars kläder & grejer OM en väska ev skulle komma bort, så vi har dubbla uppsättningar 🙂 Kan vara ett  smart packtips innan man reser. Tugnt kommer det att bli . . .

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *