Böcker – alltid perfekt på resan

När man ska ut och resa med barn är väl ändå böcker exemplariskt att ha med sig. Då skulle jag tipsa om att ha med sig några av sina favorit böcker eller några nya böcker som man kanske inte läst tidigare.

20140107-155628.jpg

Här hemma är fortfarande dessa jul inspirerande böckerna favoriter. Tomten som egentligen är en mysig ”adventsbok” med 24 små kapitel i som man läser lite i varje dag fram till jul. Fast den funkar ju lika bra att läsa lite mer i vid flera tillfällen. Riddare och Drakar som oxå är en bok med flera olika historier i passar flera kvällar än bara en kväll. Vi brukar läsa två varje kväll. Tomten med den röda halsduken är en riktigt gullig historia och lätt läst barnbok.

Har dina barn några favorit julböcker? Eller andra favorit böcker? Jag brukar alltid ta med Oscars favorit böcker när vi ska ut och resa.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *