Ny soffa men fel…:(

Äntligen idag fick vi vår NYA  soffa hemlevererad 🙂 Å det tog ju inte så många veckor som de hade sagt så vi blev super glada. Vi sålde även iväg vår gamla soffa i måndags, så det kändes skönt att bli av med den. Jag gillade den förra soffan så mycket, den var riktigt skön och fin, men insåg att en VIT soffa med barn kanske inte är så smart. . .

Ny bloggplats trodde jag……men TYVÄRR så upptäckte vi när vi packade upp soffan att den var FEL 🙁 Eller att vi hade fått fel armstöd….så nu måste vi ringa till MIO imorn och se vad som händer…..vi har inte packat upp soffan ordenligt men måste ju liksom ha en soffa….även fast vi bara var utan soffa en kväll eller två, fast jag var ju inte hemma igår, så kändes det konstigt. . .

Min NYA bloggplats skulle det ju bli! Tillbringar ju nästan varje kväll i soffan med datorn i knä och en kopp the . . .  Få se vad som händer nu, grymt irriterande … Dock är den riktigt skönt, men man vill ju liksom ha det man har beställt… well well…

Vi har haft en riktig mysig dag idag, jag och Oscar, hämtade tidigt på dagis och sen var vi ute och lekte över 1h innan vi gick in och myste lite i sängen framför Barnkanalen, sen blev han såklart super intresserad och glad när det kom en lastbil med vår nya soffa och visade ”bärkillarna” glatt vart soffan skulle stå 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh vad roligt m ny soffa, hoppas Mio löser problemet m fel delar. Vore kul o ses nåt framöver, kanske kan vi ha en playdate hos er/oss nån helg framöver. Norisen ÄLSKAR ”bebisar”, dvs alla som är yngre så hon o O skulle säkert leka jättebra ihop! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *