Vi Föräldrar´s resa med barn guide!

I senaste numret av Vi Föräldrar nr 2 får du en Resa med barn guide med på köpet som de har gjort i samarbete med VING.

En jätte bra och inspirerande liten guide som är perfekt att även ha med i handväskan.

Vill ni ha resinspiration så passa på att köp senaste numret av Vi Föräldrar som är i din butik just nu!

Ni får även läsa om 11 barnvänliga resmål, alltifrån Thailand till storstäder 🙂

Planera tycker jag är A och O när man reser med barn. Dels planeringen så man verkligen hamnar på ett bra och rätt hotell med bra läge etc. Sen planera så man verkligen får med sig allt som är bra att ha med sig på resan när man är ute och reser med barn.

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej och tack för en trevlig blogg!
    Jag har en liten kille som är 6 månader och som kommer att åka på sin första flygning till Cypern i juni, när han är 10 månader. Har precis varit på Pressbyrån och köpt Vi föräldrar, kanonbra tips! Ska sätta mig och läsa resebilagan strax! 🙂

    Angående vaccinationer som du skrev om tidigare så är det så att barnen kan få MPR-vaccinet tidigast vid 9 månader, och då får man bekosta det själv. Sedan får de en ny dos vid 1,5 år som vanligt. Här i Jönköpings län kan man även välja till Hepatit B-vaccin i samband med de vanliga vaccinationerna vid 3 och 5 månader, även detta kostar extra (160 kr) men det är det helt klart värt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *