Coolaste mössan!

Nu har Oscar verkligen fått den coolaste monster mössan med sitt namn på som kommer ifrån Rofa. Jag tyckte mössorna såg så himla coola ut och beställde den i veckan och den kom på bara några dagar.

Riktigt roligt att det står Oscar på den i självlysande grönt oxå, så han syns verkligen när han har den på sig 🙂 Hur smart är det inte att ha en sån här mössa på sitt barn när man är i fjällen, pulka backen eller bara ute och leker. Klart hela mössan kanske inte syns under hjälmen?! Men kanske går det att få fram lite av namnet? Tänk i fjällen eller pulka backen ser nog många barn mer eller mindre likadana ut i sina overaller i samma färg, så då passar det ju utmärkt att ha en mössa med barnets namn på i självlysande färg 🙂

Rofa har även en massa andra fina saker som ni kan få broderat med era barnsnamn, liksom doppresenter. Det blir ju så mycket mer personligt med sitt namn på och barn uppskattar även det väldigt mycket 🙂

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *