Barnbutikens adventskalender :)

Många företag har ju nu i juletider sina adventskalendrar med extra bra erbjudanden för varje dag som går 🙂 Spana gärna in Barnbutikens adventskalender och kolla deras erbjudanden 😉

På tisdag den 6:e december till exempel så får ni köpa tre och betala för två av deras Smajl produkter 🙂 De är jätte söta gosedjur / leksaker och de flesta har perfekt format att ha med på resan 🙂 Jag har köpt flera av dessa Smajl saker och med på våra resor har alltid speldosan varit 😉 Som både är ett gossedjur och även en speldosa 🙂 Denna har nu hängt med i över 1 år och Oscar älskar den fortfarande 😉 Så riktigt bra kvalité är det 🙂

DSC_1628 DSC_1650DSC_1635

Passa på köp 3 betala för 2 – gäller endast tisd 6 dec 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *