Side Mare Resort

Knappa 2 månader efter vi hade gift oss på Mauritsius 2009 ville vi åka på en ”mini honeymoon” och bara vara en vecka och inte behöva tänka på nåt annat än att umgås och myza 🙂 Då valde vi att åka till Side Mare Resort i Side i Turkiet 🙂

Ett stort super mysigt och fräscht hotell med alla faciliteter man kan tänka sig och ÄVEN väldigt barnvänligt 🙂 Trots att inte Oscar fanns då, sa tyckte vi ändå att hotellet var riktigt mysigt och maten var fantastiskt god 🙂

Vi tog varje dag det lilla tåget (som Oscar skulle älska att få åka) ner till stranden om vi var lata, jag gick faktiskt oftast men P är lat… 🙂 Speciellt äar det ar semester 🙂

Detta stora resort hotell är perfekt för barnfamiljer 🙂 Dock ska tilläggas att all underhållning hålls på tyska eller engelska. Men vi såg många svenska barn som hade otroligt roligt ändå och får chansen att lära sig andra språk 😉 Jag lärde mig flera olika barnsånger på spanska och tyska samt engelska som jag fortfarande sjunger för Oscar 🙂

Ett hett tips är alltså att åka hit med barnen 🙂 De kommer älska det 😉 Glasstimmen varje dag mellan 16-17, stod jag även i kö på VARJE dag och kände mig som ett litet barn 😉 Vi var här i slutet av maj och det är verkligen en perfekt tid att resa till Turkiet 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej
    Vi ska besöka detta hotell snart, vad kul att du rekommenderade det känns bra:) Du verkar så bekant med Turkiet, vad rekommenderar du för vaccin t mig och min familj? Har du/ni vaccinerat er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *