Dubai – ett paradis för en 7 åring :)

Den rubriken hade M-Magasin på ett reserepotage i sitt november nummer 🙂 Förvånad att läsa ett ”resa med barn repotage” i deras tidning 😉 Men det var ett ”resa med barnbarn repotage” som var himla bra 🙂 Jag håller på smider på mitt inlägg ”resa med barn till Dubai” som kommer inom kort 🙂

Som vanligt läser jag massor av tidningar och inspireras av alla härliga repotage 🙂 Senaste numret av Vagabond hade oxå mycket spännande att läsa om 🙂

Har du möjlighet att komma över förra numret av M-Magasin, så läs den gärna, det var nämligen ett 16 sidigt reserepotage om diverse resor, så det var ett himla bra numer 😉 Annars känner jag mig kanske lite för ung för att läsa M-Magasin ännu 😉 Hihi…. 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *