SitSac !

 

Har ni sett något så SMART som de har uppfunnit 😉 SitSac?! Jag har aldrig sett det in real life, men måste ju hålla med om att det var VÄLDIGT smart 🙂

SitSac Blå

SitSac – ryggsäck med bilbälteskudde  

Den säkra reskompisen för barn 4-12 år!  

 

Äntligen blir bälteskudden lätt att ta med sig vid resor i buss, taxi, hyrbil – vid ”flexibla resor” i andra fordon än familjens bil.

 Många tycker att bälteskuddar och bältesstolar är skrymmande och opraktiska att ta med. SitSac integrerar på ett unikt sätt en bilbälteskudde i barns ryggsäck, så att barnen enkelt kan ta med sin egen bälteskudde när den behövs. 

På semesterresan följer SitSac med som handbagage och blir sedan en praktisk bälteskudde i hyrbilen eller turistbussen. Barnen kan även använda SitSac till att komma upp och se bättre i biosalongen, på restauranten eller på tågresan. Lyft av väskan från ryggsäcken och sitt på bälteskudden. Enkelt, skriver de på sin hemsida 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *