Tröstisar på resan!

 För att få komma på Formexmässan som jag var på i helgen så måste man bli inbjuden av ett företag och det var faktiskt snälla Tröstisar som bjöd in mig, vilket jag såklart är jätte tacksam för.  Det gav mig otroligt mycket blogginspiration 🙂 Så ni har flera skoj inlägg att förvänta er framöver kära bloggläsare!

 Här är de söta Tröstisar som gosedjur – som är ett perfekt gosedjur att ha med sig på resan på flyget, i bilen eller på tåget eller när man nu vill ha det med sig. Ett super gulligt och mjukt gosedjur.

Något annat som är helt nytt vad gäller Tröstisar är Sovklossar. Något otroligt smart måste jag säga. De är tänkta att man ska ha under spjälsängen när barnet är sjuka. Jag har alltid haft böcker under Oscars säng, men nu har jag ju såklart dessa. Då han ofta är sjuk, så satte jag dessa under Oscars säng direkt, dock bara två av klossarna, men blir han sjuk så kan vi ju alltså höja sängen ytterliggare, vilket är super bra, så man kan ha de i den höjden man önskar. Klossarna är även väldigt lätta, vilket innebär att de är smart att ha med sig till sommarstället eller på resan oxå. Lätta att packa med i bagaget.

Sist men inte minst dessa världssöta Gosedjursplåster, jag har bloggat om de tidigare men gör det igen. De är super bra att ha med i handväskan / skötväskan och ha med på resan, för det är ofta när man minst anar det som olyckan kanske är framme, barnen ramlar och skrubbar sig på sommarsemestern eller utomlands och behöver plåster, vad är då inte mer passande än ett plåster och sen ett sött litet gosedjur uppepå som plåster på sårt 😉 Jag har alltid dessa i handväskan. Det kan ju oxå medföra lite mera trygghet, när man är hemifrån, med ett litet mini gosedjur på sig!

Spana också in

1 kommentar

  1. Smarta och fina prylar. Formex är spännande och ska bli kul att höra mer!
    Svarade förresten dig under det inlägg där du frågade om mitt jobb.
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *