Fjällbrynt bud ;)

Det ringde precis på dörren med ett mycket trevligt bud;


En pick nick korg med massa smaskens ifrån Fjällbrynt! Tusen tack 🙂


SÅ glad jag blev 🙂 Detta passar grymt bra för jag har en pick nick inbokad både ikväll och imorn på dagen då Oscars förskola är stängd 🙂

Å inget passar väl bättre än pick nick när man är ute på resande fot och exempelvis bilar runt i Sverige och packa en full korg med massa smaskigheter och stanna vid nåt trevligt och mysigt ställe efter vägen och ha picknick så får barnen passa på att springa av sig oxå. Jag gissar vi måste ta många långa stopp när vi ska bila ner till Västkusten i sommar.

Å vill ni veta en flygvärdinnas hemlighet?! Det ligger nästan alltid en mjukost tub i min crew väska tillsammans med hårt bröd. Alltid perfekt när hungern smyger sig på och det kanske inte finns så mkt gott att äta inom räckhåll på flyget eller vart jag nu i vida världen befinner mig. Jag tror nog att fler flygvärdinnor än ni tror har en mjukost tub i väskan, för de behöver ju inte heller förvaras i kyla 😉

Så där har ni verkligen ett smart tips, mjukost och lite bröd funkar ALLTID att ha med sig på resan å många barn älskar väl mjukost ?! Oscar brukar gärna slicka av mjukosten från sin macka 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *