Tvättservetter & alcogel i handbagaget :)

Tvättservetter och alcogel känns extra viktigt när man är ute och reser speciellt om tillgången till vatten och tvål inte är så enkel. Nu finns det ju såklart på flygplan, men innan maten eller mellis är det ju såklart enklare att ha med sig tvättservetter och alcogel i handväskan, som man enkelt kan ta upp och tvätta lille skruttens händer och såklart mina egna 🙂 Hygien känns super viktigt framför allt när man är ute och reser för att slippa ev baciller?!


Natusan har en relativt stor förpackning med milda våtservetter för händer och ansikte som ska testas. Jag gillar att det är ett sånt bra förslutningslock eller vad man ska kalla det, så de inte torkar så fort. På flygplan bland annat är det ju så torr luft, så där torkar allt så snabbt, så då är det bra att man kan försluta ordentligt. Vissa med bara en liten plastgrej på kanske lätt lossnar och sen torkar våtservetterna lika fort! Natusan har även en mindre förpackning med tvättservetter som oxå är lagom att ta med i handväskan, slipper man släpa på en stor tjockare när det är dax för blöjbyten. Förhoppningsvis räcker dessa 24 tvättservetter under hela resan till Thailand?!

Nu packas det för fullt här hemma och mer packtips kommer inom kort 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej Lina,
    såg din fråga om Kamala Beach och om det fanns flytvästar till Koh Khai Nok. Vi hade själva med oss flytvästar. Till din kille tycker jag att du ska ta med, för de har vad jag vet inga flytvästar som vänder runt barnet rätt. Till större barn behöver man inte ta med.
    Jag tycker absolut att ni ska åka till Koh Khai. Vi byter hotell imorgon (Khao Lak). Se upp lite bara för vi var med lilltjejen hos läkaren idag (på hotellet) och det var ett annat barn före oss som hade hand fot och munsjuka. De fick instruktioner att inte låta barnet bada i poolen, eftersom det är smittsamt. På hotellet bredvid (söder om Sunwing) har dessutom 200 pers. (hörsägen kan vara överdrivet) blivit magsjuka. Kanske salmonella? Så håll er borta därifrån…
    I övrigt är allt toppen!!! Ha det gott på Kamala beach!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *