MILFárna ;)

Hanna Hedlunds show var verkligen grymt bra 🙂 Överförväntan och jag som var super trött, lite små förskyld och var inte alls så sugen när jag gick hemifrån igår men blev super glad & piggare direkt jag kom dit 🙂 Dels att få hänga med dessa härliga brudar närmare 3h oxå  och sen den härliga showen 🙂 Snacka om energi & livskvalité . . ..  😉

Lofsan, Bambi, Hanna Hedlund & I 😉 Bilden är lånad från Bambi 😉 Tack snälla Loppi.se för en grymt trevlig kväll 😉

Hanna bjöd verkligen på sig själv på alla sätt, hur det är att vara mamma, gravid som hon är nu för 3;e gången och en av sångerna hon sjöng handlade faktiskt om resor, just vilka höga förväntningar man ofta har på en resa och att det kanske ibland inte alltid blir som man har tänkt sig 😉

Å ni som har rest innan, det kan ni väl hålla med om 😉 Ibland blir det ju kanske inte som man tänkt sig…. 😉

Blandat med alla resa med barn tips och alla härliga resmålstips jag bjuder på får ni oxå lära känna mig lite mer och min vardag 😉 Bloggen har ju snart funnits i 2 månader och jag gissar ni är lite mer nyfikna på mig ibland oxå ?! 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh jag är riktigt AVUNDFRISK på dig. Jag skulle oxå dit men fick förhinder i sista stund, sååå typiskt när man sett fram emot nåt så kul. Ser ut som nu hade trevligt i alla fall! 🙂

    // Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *