Är man en MILF nu eller….??? ;)

Ikväll har jag blivit bjuden på Hanna Hedlunds kritikerrosade föreställning. En humoristisk, personlig och musikalisk enmansföreställning väntar er, rakt in i kärlek, saknad, drömmar och avundsjuka via relationsteorier, hemnet-narkonomi och mamma-strip med mera. Det blir mycket humor, sång och ett fantastiskt husband!

 

Det är snälla LOPPI som har bjudit in en del bloggande mammor till denna showen så jag ser mycket fram emot kvällen jag vet bland annat att Lofsan ska dit som jag ska träffa 🙂 Så därav lite bloggtorka ikväll 😉 Men mer skoj att läsa imorn istället 😉 Alltid trevligt att träffa massa andra bloggande mammor och få lite inspiration till bloggen 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *