Loppi Bloggträff med Loppi`s Toppbloggare

I lördags bjöd Loppi in alla sina Toppbloggare till en Bloggträff på deras nya kontor mitt i stan.

20140209-201805.jpg

Dagen börjades med en presentation av Loppis år 2014 och det kommer att hända mycket roligt och många spännande event på G för er som gillar event. Sen hade vi lite bloggskola medan vi fikade, drack bubbel och snackade. Så fick alla som ville bli sminkade av en make up artist och sen fotograferade.

20140209-202021.jpg

Vi var åtta Toppbloggare på plats; Carola, Terese, Sarianne, Mirka, Patricia, LindaTina och Liniz.

Jätte trevligt att träffa alla och lära känns nya bloggerskor, för jag hade inte träffat alla tidigare. Ett riktigt härligt gäng som jag hoppas få träffa oftare.

20140209-202345.jpg

Efteråt gick vi till Marions och käkade riktigt goda hamburgare och svavlade ännu mer. Känns som vi har hur mycket som helst gemensamt, vilket är jätte roligt. Varje bloggare har även en egen inriktning på sin blogg så det är även skoj att varje blogg är unik.

20140209-202513.jpg

Efter middagen var det dags för bowling. Men jag åkte faktiskt hem… Jag var så himla trött och kände att jag ville vara pigg och utvilad igår när Oscar vaknade… Men det var en riktigt lyckad em och kväll.

Tack Loppi för att just jag får vara med i ett gäng 🙂

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *