Laddat med mat ;)

 Ni tycker säkert jag är helt GALEN men ALL denna mat har jag tänkt att ta med till Oscar 😉

Vid det här laget känner ni ju mig en del 😉 Å jag tar hellre det säkra före det osäkra 😉 Så OM han inte skulle gilla maten där nere så har jag med mig några burkar just in case 😉 Även några eftterrätter, katrinplommon puré om han blir hård i magen, sen såklart ett paket gröt och välling som han ändå äter 2 ggr per dag, så det känns tryggt att ha med sig 🙂

Ja, jag vet våra väskor kommer att väga över 20 kg….men men….det går nog bra ?! 😉 Man får va positiv så brukar det mesta lösa sig 😉 Jag kommer i alla fall inte ha maten m mig hem, så väskan lär ju vara betydligt lättare när vi åker hem 😉 Som den måste, de var ju så HÅRDA med vikten på Rhodos flygplats…. 🙁

Nu är det mesta packat och klart så skönt 🙂 Imorn får vi packa det sista när vi har duschat och gjort oss i ordning 😉 Nu ska jag nog krypa upp i soffan med en kopp thé 🙂  Hoppas du oxå har en mysig kväll 🙂

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *