Packar again ;)

 Igår kväll började jag faktiskt packa, men nu har jag ju lärt mig att lägga upp resväskan på golvet på dagen och få hjälp av Oscar var kanske inte det bästa sättet 😉 Så igår kväll lade jag alla hans kläder som ska med på hans soffa i ett hörn så han inte når de 😉 Denna gången var det riktigt enkelt att packa eftersom vi tvättade nästan allt som vi hade med oss till Rhodos i torsdags 😉

Nu är Peter på väg ner i förrådet för att hämta våra resväskor och jag tänkte packa klart så mycket jag kan när Oscar har gått och lagt sig, så ingen river upp allt jag packar i 😉 De är ju så underbart söta de små liven 😉

Hans alla badleksaker, simring, armringar, badboll mm mm är såklart oxå med i hans packning 😉

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *