Badskor till barn :)

 

Något som jag heller inte har använt ännu på våra resor till Oscar är sånna här fantastiska badskor till barn som är riktigt bra att ha på när man är på stranden för att inte bränna sig på eventuell varm sand eller göra illa sig på snäckskal eller andra otrevligheter som tyvärr kan ligga på stranden… 😉

Väldigt smart måste jag säga 🙂 Så ett par sånna måste absolut följa med oss på nästa resa 😉

Badskor till barn.

 

Missa in tävlingen som jag har i samarbete med Zunblock, där ni har chans att vinna en sunsuits och en solhatt 🙂

Spana också in

2 kommentarer

  1. jag har faktiskt bläddrat igenom väldigt stor del av din blogg, om det var från början minns jag inte. har fått många tips härifrån! jättebra blogg! 🙂 tack, det var min första tårta som jag dekorerade, faktiskt ganska lätt! du får prova 🙂 vi åker till thailand i mitten av januari, vår lillkille kommer vara 8 månader då. så försöker fåtag i vaccinationsbyrån för att få reda på hur det blir med hans vaccinationer.. helrörigt, och itne svarare de på telefontid heller.. :S

  2. Skorna är jättebra, eller tanken bakom iaf men de är värdelösa pga all sand som hela tiden kommer in o lägger sig under foten:( på mindre barn som inte är still vid poolen funkar ett par halksockor bättre!
    Ang skorna så brukar ju sömmarna i hälen + blöta fötter även betyda skavsår…tyvärr!!

    Kram L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *