Semester Outfits från Solamigos 

  
Att ha nya semester outfits är alltid roligt och shopoholic som jag är brukar jag alltid hitta nya outfits åt sonen liksom mig inför nästan varje resa.  Solskyddskläder använder jag fortfarande på sonen och tycker verkligen att det är ett av världens bästa påhitt. Framför allt för oss som reser så mycket och sonen vistas i solen mycket. Tänk så mycket man vistas i solen med barn och vad skönt med solskyddskläder som täcker på många ställen på kroppen. Nu är vi ju inne på tredje solsemestern på ett halvår och jag vill verkligen inte att han ska bränna sig. 

  
Inför denna resa blev det två nya solskyddsdräkter från Solamigos. Deras solskyddsdräkter har vi köpt varje år de senaste tre somrarna. Deras solskyddskläder är ekologiska och de har så himla coola mönster på sina solskyddsdräkter och kommer med nya roliga mönster varje år. Jag blev helt kär i denna beige med papegojan på.  Tycker att deras kläder passar lika bra att ha på dagarna på semestern att leka i oxå. 

  
  
Vi kör faktiskt olika badkläder / solskyddskläder hela dagarna när vi är på semester. 

  
Turkiet levererade verkligen med dryga 35 grader och strålande sol hela dagarna så lite chill i skuggan blev det oxå med glass om dagarna. 

  
En annan favorit på resan har blivit denna färgglada solskyddsdräkten. 

  
Använder du solskyddskläder på dina barn när ni reser? 

  

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *